• Novinka
search

Tinktura Lichořeřišnice s koloidním stříbrem 50ml.

313 Kč

Tinktura lichořeřišnice s koloidním stříbrem.

Lichořeřišnice větší (Tropaeolum majus) pochází z jižní Ameriky. Má velmi silné antibakteriální účinky se širokým spektrem. Likviduje streptokoky, stafylokoky, salmonely, proteus vulgaris, escherichia coli a další. V kombinaci s koloidním stříbrem je působení proti bakteriím velmi účinné.

Počet
Skladem

Tinktura lichořeřišnice s koloidním stříbrem.

Lichořeřišnice větší (Tropaeolum majus) pochází z jižní Ameriky. Má velmi silné antibakteriální účinky se širokým spektrem. Likviduje streptokoky, stafylokoky, salmonely, proteus vulgaris, escherichia coli a další. Účinek se projevuje při zánětech močových cest (i chronických), zánětu prostaty, chřipkách, dýchacích potížích atd. Příznivě ovlivňuje růst vlasů, působí proti lupům.

Jako přírodní antibiotikum se osvědčila na většinu urologických problémů, ale také při nachlazení, angíně, chřipce, zánětech průdušek, astmatu i kvasinkové infekci. Také podporuje imunitu a využívá se jako součást detoxikační kůry. Je výborná jako prevence i jako přípravek na doléčení a k zabránění recidivy.

Použití: Lichořeřišnicovou tinkturu užíváme 3x denně 20 - 30 kapek (dle váhy člověka: 1 kapka na 1 kg na 1 den) po dobu obtíží a následně ještě 10 dnů. Celková doba užívání by neměla překročit 4 týdny, poté kůru vysaďte alespoň na týden. Před použitím protřepat. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy.

Složení: tropaeolum majus, líh, koloidní stříbro 14 g/l

Obsah: 50 ml.

ID7620KR
Nový produkt