NANOPĚNA 250ml. Original plastic
search
  • NANOPĚNA 250ml. Original plastic
  • NANOPĚNA 250ml. Original plastic

NANOPĚNA Original Ochrana plastů "NOVINKA"

16,06 €

Aktivní Nano Pěna PLASTIC

Čistící a současně impregnační pěna na principu moderní nanotechnologie určená pro ošetření povrchů z polykarbonátu a jiných hladkých plastů. Čistí a vytváří NANO efekt lotosového květu na dlouhou dobu.  Vodní kámen, šmouhy, špinavé dlaždice, vana, sprchový kout...

Počet
skladem

NANO PĚNA PLASTIC

NanoPěna je antibakteriální, zdravotně naprosto nezávadná aktivní pěna, která čistí a impregnuje na principu nanotechnologie. Stačí jen nastříkat, nechat pár minut působit, lehce vyleštit a je to hotovo a na dlouho. Pak už stačí jen občas vlhký hadřík :-)
Čistící a současně impregnační pěna s výhodami moderní nanotechnologie.Nano pěna čistí, leští, impregnuje a konzervuje nejrůznější hladké povrchy. Současně se snadným vyčištěním vzniká na povrchu nano-vrstva, která dlouhodobě chrání a leští ošetřenou plochu. Půl roku nepotřebujete žádnou úklidovou chemii! Skutečný úklid stačí 2x za rok! Už nemusíte do nekonečna pracně čistit a leštit vše, co má být pěkné. Zejména WC, koupelnu, kuchyni, prostě všechno do čeho se vám až tak nechce :-) Pro běžnou údržbu ochráněných ploch postačí je jen lehce otřít.

Neničte své věci agresivní chemií a poškrábáním!

NanoPěna je Váš nejnovější prostředek v boji se špínou, otisky prstů, mastnotou, povlakem vodního kamene, nebo i špinavým autem. Aktivní pěna uklízí povrch sama, díky tomu se už nikdy nemusíte ptát “Jak vyčistit hladké povrchy?”. S vysokým leskem totiž získáte i několik měsíců ochrany, díky které povrch snadno otřete jen obyčejnou vodou.    

Nano Pěna 250ml Original PLASTIC

Vyrobeno v EU Německo

Vydatnost cca 25m2

ID1016NSV