• Novinka
NANO šátek multifunkční - dětský
search
  • NANO šátek multifunkční - dětský

NANO šátek multifunkční - dětský

164 Kč
Barva
Počet
skladem

NANO AGTIVE® multifunkční šátek (tubus nákrčník) se širokým využitím a skvělými antibakteriálními vlastnostmi. Můžete opakovaně prát bez ztráty vlastností.
Anatomicky vypracované a přiléhavé oděvy a doplňky pro muže, ženy i děti. Střih je maximálně přizpůsoben tvarům těla, dobře drží tvar a siluetu. Je vyrobeno z úpletů z jemného polypropylenu obsahující nanočástice stříbra. Odvádí pot, zaručuje optimální tepelný komfort při sportu, práci i ve volném čase, ale také pohodlné cestování a pocit čistoty po dlouhou dobu. Účinné látky, tedy ionty stříbra/zinku, jsou obsaženy v celém objemu vlákna, jsou bezpečné, nedráždí vaši pokožku a nezpůsobují alergie.

Nanočástice - ionty stříbra /zinku obsažené přímo ve vláknech polypropylenového/polyesterového úpletu poskytují permanentní ochranu proti virům a bakteriím.
 MADE IN CZ - Ručně vyrobeno v České republice 

Použitý materiál: NanoAgent
SPORT - 140g/m2 - 60% polyester + 40% polypropylen nebo PRO+COOL - 150+100g/m2 - 100% polypropylen
Obsahuje nanoAg - nanočástice stříbra nebo nanoZn - nanočástice zinku a tedy permanentní a nesepratelnou ochranu proti bakteriím a následnému zápachu. 

Použití:
Vhodné pro: běžné nošení, společenské aktivity, cestování a všechny ostatní aktivity vykonávané během celého roku jako dokonalá ochrana úst a nosu.

AGTIVE
AG_EMF_bk

Parametry

Typ
Dětská

Specifické reference

ean13
8596519096129