• Novinka
TOP čepice
search
  • TOP čepice

TOP čepice

330 Kč
Velikost
Barva
Počet
skladem

Mimořádně pohodlná čepice AGTIVE® TOP vás udrží v teple při jakýchkoliv sportovních nebo pracovních aktivitách. # funkční | pružné | rychleschnoucí | nežehlivé | špíněodolné #
Vámi vytvořené teplo by mělo, zvláště v chladném počasí, zůstat blízko Vašeho těla. Jemně počesaná rubová strana úpletu Vás udrží v teple. Díky spojení robustního polyamidu a pružných vláken elastanu je nošení výrobků řady TOP pohodlné. Materiál je prodyšný, odvádí pot a vlhkost na povrch a zajišťuje tepelný komfort. Ani při vyšším výkonu se Váš organizmus nepřehřívá.
Hustá struktura pletení a hladký povrch se nezachytává za ostré části oděvů, je odolný vůči "suchým zipům" a nežmolkuje se. Kvalitní materiál doplňují ploché švy a detailní zpracování s hodnotnou výšivkou.
Funkční termoizolační oděv vysoké kvality z úpletu TOP - čtyřcestně pružného materiálu, odolného vůči opotřebení. Je určen pro vaše sportovní, outdoorové a nebo pracovní aktivity, které chcete vykonáváte také v chladném počasí nebo v počasí, kdy se teploty výrazně střídají. Velmi dobře bude sloužit jako svrchní oděv do mírně chladného suchého počasí.
Lícová strana úpletu je hladká, neulpívá na ní prach a nečistoty, neabsorbuje do sebe vlhkost. Rubová strana úpletu je jemně počesaná a díky tomu vytváří miliony termoizolačních prostor, které vaše tělo udrží v optimálním tepelném komfortu.
Použité robustní polyamidové vlákno je nenasákavé a odvádí Váš pot na povrch úpletu, zajišťuje tepelný komfort vašemu tělu. Díky kombinaci polyamidu s vysokým procentem Lycry je velmi pružné, nevadí při pohybu, přizpůsobí se velmi dobře tělu. Polyamidové vlákno je velmi pevné v tahu, odolné vůči opotřebení. Tyto jeho vlastnosti umožňují, že se výrobek nežmolkuje a "nelepí" se na Velcro suché zipy.



TABULKA VELIKOSTÍ


S
děti


M
mládež a ženy


L
muži



 MADE IN CZ - Ručně vyrobeno v České republice 
  
Použití:
Vhodné pro: všechny outdoorové aktivity, cestování a pobyt v přírodě v chladném počasí
Tento výrobek doporučujeme oblékat jako druhou vrstvu na antibakteriální funkční prádlo v mírném až chladném počasí (0 /15°C) při nízké fyzické aktivitě a nebo do velmi chladného počasí (-10 / -20°C) při zvýšené fyzické námaze.
 

Údržba:


Dbejte důsledně pokynů na etiketách jednotlivých výrobků, ošetřujte je dle zobrazených symbolů. 
Používejte prací lázeň o teplotě max. 40°C, vyšší teplota může oděvy poškodit. Naše materiály jsou antibakteriální a odolné ušpinění, vyšší teplota není nutná. Pokud jsou oděvy znečištěné od prachu, neodkládejte jejich vyprání, prach poškozuje strukturu vláken.
Doporučujeme prát oděvy obrácené na rubovou stranu, jejich estetika bude zachována po delší dobu. Perte odděleně od ostatního prádla, jejich strukturu mohou poškodit zipy a kovové součásti na ostatních oděvech.
Používejte běžné prací prostředky, nejlépe se osvědčily tekuté prací přípravky bez aviváže. Nenechávejte prádlo dlouho namočené v pracím prostředku. Nepoužívejte aviváž. Aviváž vytváří film na jednotlivých vláknech, brání antibakteriální funkci a ucpává kapilární systém odvodu potu.
Oděvy sušte volně zavěšené; rychle vysychají díky své nenasákavosti; nepoužívejte sušičku ani jiná topná tělesa.
Materiály, používané k výrobě našich oděvů, se nemačkají, proto žehlení není nutné.

 

Číslování a velikosti - doplňky




Označení


 


S


M


L




čepice, čelenky, kukly

Obvod hlavy (cm)

48-51


52-55


56-59




bederní pás

Obvod pasu (cm)
62-75

76-85


86-95




 

AGTIVE
TOP_CEP_wi_M

Parametry

Typ
Unisex

Specifické reference

ean13
8596519080791