• Novinka
COOL motokukla
search
  • COOL motokukla

COOL motokukla

330 Kč
Velikost
Barva
Počet
skladem

Hebká tenčí kukla NANO AGTIVE® COOL, která udrží vaše tělo v tepelném komfortu i ve vysoké fyzické zátěži. # funkční | antibakteriální | rychleschnoucí | nežehlivé | špíněodolné #
Vyrobeno z materiálu nanoagent (100% polypropylen s nanoAg - nanočásticemi stříbra) a tedy permanentní a nesepratelnou ochranou proti bakteriím a následnému zápachu. Zajistí Vám pocit čistoty po dlouhou dobu.
 
Použití - vhodné pro:
cyklistiku, nordic walking, halové sporty a hry, pracovní aktivity, volný čas a cestování, treking, vodní sporty, turistiku a všechny ostatní aktivity v outdooru v teplejším období roku.
Tento výrobek doporučujeme oblékat jako první vrstvu v mírném počasí nad nulou nebo také v chladném počasí při zvýšené fyzické aktivitě.
 



TABULKA VELIKOSTÍ


S
děti


M
mládež a ženy


L
muži



 MADE IN CZ - Ručně vyrobeno v České republice 
   

Zvláště tenké a lehké funkční podvlékací prádlo pro muže a ženy. Díky své flexibilitě se přimkne těsně k pokožce a vytvoří vaši "druhou kůži". Jemný úplet z hebkého polypropylenu obsahuje nanočástice stříbra. Odvede pot a udrží vaše tělo v optimálním tepelném komfortu při sportu, práci, ve volném čase a při cestování. Zajistí Vám pocit čistoty po dlouhou dobu.
Funkční prádlo pro Vás všechny, kteří jste si oblíbili sport a pohyb v létě, v teplejším počasí a v halách nebo při cestování, kdy se mírnější teploty střídají. Vhodné také pro všechny intenzivní pohybové aktivity v chladném počasí, kdy se vaše tělo samo dostatečně zahřívá.
Použité jemné polypropylenové vlákno je nenasákavé, tím odvádí Váš pot na povrch úpletu, nestudí na pokožce a zajišťuje tepelný komfort vašemu tělu. Účinné látky, tedy ionty stříbra, jsou obsaženy v celém objemu vlákna, jsou bezpečné, nedráždí vaši pokožku a nezpůsobují alergie. 
Stříbro, které je obsaženo v polymeru vlákna, aktivně omezuje množení bakterií a tím poskytuje trvalou a dlouhodobou ochranu proti zápachu.
Výrobky AGTIVE nemusíte po každém použití prát a tím aktivně přispíváte k ochraně životního prostředí :)
 

Údržba:


Dbejte důsledně pokynů na etiketách jednotlivých výrobků, ošetřujte je dle zobrazených symbolů. 
Používejte prací lázeň o teplotě max. 40°C, vyšší teplota může oděvy poškodit. Naše materiály jsou antibakteriální a odolné ušpinění, vyšší teplota není nutná. Pokud jsou oděvy znečištěné od prachu, neodkládejte jejich vyprání, prach poškozuje strukturu vláken.
Doporučujeme prát oděvy obrácené na rubovou stranu, jejich estetika bude zachována po delší dobu. Perte odděleně od ostatního prádla, jejich strukturu mohou poškodit zipy a kovové součásti na ostatních oděvech.
Používejte běžné prací prostředky, nejlépe se osvědčily tekuté prací přípravky bez aviváže. Nenechávejte prádlo dlouho namočené v pracím prostředku. Nepoužívejte aviváž. Aviváž vytváří film na jednotlivých vláknech, brání antibakteriální funkci a ucpává kapilární systém odvodu potu.
Oděvy sušte volně zavěšené; rychle vysychají díky své nenasákavosti; nepoužívejte sušičku ani jiná topná tělesa.
Materiály, používané k výrobě našich oděvů, se nemačkají, proto žehlení není nutné.

 

Číslování a velikosti - doplňky




Označení


 


S


M


L




čepice, čelenky, kukly

Obvod hlavy (cm)

48-51


52-55


56-59




bederní pás

Obvod pasu (cm)
62-75

76-85


86-95




 

AGTIVE
COL_MTK_db_S

Parametry

Typ
Unisex